Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δ.Σ. της Ένωσής αστυνομικών Ροδόπης στην Αθήνα ανέδειξε τα τοπικά προβλήματα των αστυνομικών





Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συμμετείχε στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑΣτυνομικών Υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 29 και 30 Αυγούστου 2018 με την συμμετοχή όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της χώρας και μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών κ. ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο.
Κατά την διάρκεια του Συμβουλίου υπήρξε ενημέρωση σε θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά θέματα αλλά και για τις δράσεις ενόψει της Διαμαρτυρίας μας στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την πλευρά των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων παρουσιάστηκαν τα τοπικά τους προβλήματα.
Η Ένωσή μας ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός της Ροδόπης και συγκεκριμένα τις κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης, τη μη χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου, την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων φυλακίων στο Αστυνομικό Μέγαρο και στο Τουρκικό Προξενείο, την προμήθεια  αναλώσιμων υλικών για τα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. Ιάσμου και του Α.Τ. Κομοτηνής, τις αποσπάσεις για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, την μη ικανοποίηση όλων των αιτημάτων από τις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου και την καθυστέρηση στην εκκαθάριση υπομνημάτων.
Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέρφους μας να συμμετάσχουν δυναμικά στην Ένστολη Πανελλαδική Διαμαρτυρία την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Λευκό Πύργο.

Ο μόνος αγώνας που είναι σίγουρα χαμένος, είναι αυτός που δεν δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου