Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Των φρονίμων τα παιδιά αιμοδοτούμε πριν χρειαστούν αίμα οι συμπολίτες μας


Η Τράπεζα Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς με αριθμό μητρώου 14267 δημιουργήθηκε με σκοπό όχι μόνο να προσφέρει αίμα για τις ανάγκες των μελών της, των Υπερηρώων Εθελοντών Αιμοδοτών, αλλά και να προσφέρει και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη.

Ήδη από την ημέρα της δημιουργίας της εξυπηρετήθηκαν 57 αιτήσεις για μονάδες αίματος, με άξια ιδιαίτερης αναφοράς την αποστολή είκοσι (20) μονάδων για την άμεση κάλυψη των αναγκών προς τους πυροπαθείς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής. Όλα τα αιτήματα καλύφθηκαν άμεσα και αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην επάρκεια της Τράπεζας με μονάδες αίματος.

Λόγω του ότι παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση σε αίμα κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και για να διατηρήσουμε την επάρκεια των ποσοστήτων, οι Υπερήρωες Εθελοντές Αιμοδότες σας καλούν όπως συμμετέχετε στη μαζική αιμοδοτική δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί

 
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018
στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο 
από τις 09:00 έως τις 13:00

 
Εάν δεν μπορείς να δώσεις το παρών στη συγκεκριμένη ημέρα,ή είσαι εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά θέλεις να προσφέρεις αίμα, μη στενοχωριέσαι! 

Πήγαινε στην πλησιέστερη Μονάδα Αιμοδοσίας της περιοχής σου, δήλωσε ότι το παρέχεις για την Τράπεζα Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς με αριθμό μητρώου 14267 και αυτόματα θα γίνεις και εσύ ο ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ για 3 συνανθρώπους σου.

Και μη ξεχνάτε πως εμείς τους αιμοδότες μας τους φροντίζουμε και θα έχουμε και δωράκι είτε αιμοδοτήσουν από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, είτε σε άλλη ημερομηνία  ;-)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ροτ. Σπύρο Λιάκο, υπεύθυνο της Τράπεζας Αίματος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς στο email contact@rotarykalamaria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου